vacature preventieassistent

Werkgeluk

Jouw werkgeluk staat hoog op onze prioriteitenlijst. Je kunt bij ons terecht met al je wensen en vragen. Ook hebben we een vast inwerkprogramma ontwikkeld, waarmee je in je eigen tempo kennismaakt met onze organisatie.

“We take care of you!”

Onze inwerkperiode geeft je vertrouwen

Als nieuwe medewerker kom je terecht in een warm bad. Je wordt grondig ingewerkt binnen ons onboardingsprogramma. Zit je eerste maand erop? Dan ontvang je ons leuke maand-in-dienstcadeau.

tandartsassistent vacature
vacature tandarts

Altijd blijven werken aan je werkgeluk

Na je inwerktijd laten we je niet los. Heb je een vraag? Via ons portal DentalPlek kun je alle informatie vinden die je nodig hebt. Ook mag je altijd meedenken met het verbeteren van processen. De leidinggevenden zijn vaak aanwezig op de werkvloer. Spreek ze gerust aan.

Jouw mening telt!

Als ISO-gecertificeerde organisatie werken we voortdurend aan kwaliteit. Een belangrijk onderdeel hiervan is jouw werkgeluk. Zo houden we elk jaar een medewerkerstevredenheidsonderzoek: het moment waarop je alles kwijt kunt over jouw ervaringen op de werkvloer. 
vacature preventieassistent Groningen
vacature preventieassistent

Feestjes en verrassingen

Wij organiseren regelmatig feestjes en creëren een hoop gezelligheid! Ongedwongen plezier maken met elkaar versterkt onderlinge relaties en zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer.

Wij leven met je mee

Jij wordt gezien en gehoord. Bij Vitadent mag je je wensen en zorgen delen. Ook staan we uitgebreid stil bij momenten die belangrijk zijn voor jou, zoals je verjaardag, je trouwerij of het overlijden van een dierbare. We leven met je mee in moeilijke en mooie tijden.
vacature prothetici
vitadent-goes-kenia

Kids in Kenya

Heb jij je altijd al willen inzetten voor ontwikkelingswerk? Ook dat kan bij Vitadent. In 2020 gingen we bijvoorbeeld met Stichting KIK naar Kenia om kinderen mondzorgbehandelingen en poetslessen te geven. Het was een geweldige ervaring. We hopen jaarlijks terug te gaan. Wie weet ga jij de volgende keer ook mee!

Verhalen van collega's