Een geweldige reis binnen Vitadent

Anita Ramlal werkt inmiddels alweer meer dan zeven jaar voor Vitadent. Eerst als tandartsassistent en preventieassistent en sinds kort werkt ze als meewerkend teamleider. Wat ze daar zelf van vindt? ‘Mijn werk is mijn passie. Ik werk nog steeds met veel plezier.’

Een geweldige reis 

‘Een geweldige reis’ noemt Anita de afgelopen jaren bij Vitadent. Ze werkt met toewijding om het gebit van mensen zo goed mogelijk te onderhouden of hen van hun klachten af te helpen. Samen met de tandarts gaat ze tot het uiterste, want: ‘Niets is mooier dan de opluchting en vreugde op het gezicht van een cliënt te zien nadat de behandeling succesvol is afgerond.’  

Liever vandaag dan morgen

‘Mijn collega’s op het servicebureau weten dat ik graag assisteer wanneer er een cliënt is met pijnklachten.’ Liever vandaag dan morgen staat ze klaar om de cliënt te helpen. Anita lijkt het zelf heel gewoon te vinden: ‘Snel en effectief handelen zorgt ervoor dat cliënten zich gehoord en geholpen voelen en dat draagt bij aan een hogere kwaliteit van leven’.

Teamwork 

‘Een van de dingen die ik het leukst vind aan mijn werk is de samenwerking met de tandarts. Samen vormen we een team dat zich volledig inzet om de beste zorg te bieden. Het geeft me veel voldoening om deel uit te maken van dit team en bij te dragen aan het welzijn van onze cliënten.’ Vitadent betekent meer dan werk voor Anita. ‘Het team voelt als een tweede familie. We ondersteunen elkaar, leren van elkaar en streven samen naar excellentie. Het gevoel van saamhorigheid en samenwerking maakt mijn werk niet alleen heel plezierig, maar ook betekenisvol.’

Een nieuwe uitdaging 

‘Als meewerkend teamleider krijg ik de kans om mijn kennis en ervaring te delen met collega’s en hen te ondersteunen in hun ontwikkeling. Het is een nieuwe uitdaging die ik met beide handen aangrijp. Het geeft me een extra dimensie aan mijn werk om er te zijn voor anderen. Het zorgt er bovendien voor dat ook ik als persoon en als professional, kan blijven groeien’

Werken uit passie

‘Ik werk nog steeds met heel veel plezier bij Vitadent en mijn werk is en blijft mijn passie. Elke dag biedt nieuwe kansen om een verschil te maken in het leven van onze cliënten. Of het nu gaat om het verlichten van pijn, het geven van preventief advies of het leidinggeven aan mijn team. Ik doe het met hart en ziel.’

‘Bij Vitadent zetten we ons in voor de best mogelijke zorg. Ik ben er trots op deel uit te maken van dit geweldige team. Samen maken we een verschil voor mensen en dat is waar het uiteindelijk om draait.’